Us presentem a part del nostre equip: Jaume Andreu, Gregori Casas, Héctor Hidalgo, Marcel Farré, Ainara Martínez (Showroom Manager), Jordi Bergadà i Francesc Bergadà. +INFO

Espai

Roibos Lifestyle és un Showroom de 350 m2 situat al carrer Mallorca 228 de Barcelona, dedicat al disseny minimalista, on s’exposen i venen primeres marques d’alta qualitat com ara cuines, banys, llar, il·luminació, amb marques nacionals i internacionals destacades a escala mundial.

Equip

Compta amb professionals dedicats al Disseny d’Interiors, els qui s’encarreguen d’oferir serveis complets amb assessorament personalitzat per a projectes residencials, dirigits a un públic particular i prescriptors del sector.

Experiència

A més de comptar amb l’ajuda de la nostra empresa principal Roibos Casas, compta amb un equip jove format per professionals amb dècades d’experiència en la construcció de cases a mida, clau en el pany.

Ens impliquem al 100 % en cada projecte, ja que només d’aquesta manera podem oferir-te tot el que necessites per a un dels moments més importants de la teva vida: la construcció de la teva llar.

Clients

Us acompanyem durant tot el procés, de manera que pugueu veure, entendre i sentir la llar dels vostres somnis com a un projecte únic i un espai amb ànima, amb la col·laboració de proveïdors altament qualificats, fabricants i artesans que ens apropen a fer-ho realitat.