Màxima qualitat funcional per a cada ambient.

La paret equipada ofereix disseny, elegància i funcionalitat per a les superfícies verticals de l’estança. Prestatgeries amb ancoratges ocults i mobles suspesos d’alta qualitat, amb una infinitat d’acabats i combinacions.

Sala d’estar

Salón con sistema pared equipada

Cada detall ajuda a crear un ambient únic.

La Paret Equipada amb un acabat en laca Alondra integra mobles suspesos, amb fusta d’Eucalipte Fumé, i unes elegants baldes d’alumini de 3 mm de grossor. A la part superior de la paret es crea un carril per incorporar una agradable il·luminació indirecta.

El Sistema Paret Equipada mostra la seva gran versatilitat en diferents àmbits i aporta diferents funcions segons cada estança. La disposició dels panells i la seva modularitat permeten dissenyar amb total llibertat i adaptar-se a cada mida.

Escriptori

Escritorio suspendido
Contraste de materiales

Una elegant zona d’escriptori.

Els perfils estructurals de la Paret Equipada permeten una infinitat de possibilitats estètiques i la màxima qualitat funcional.

El moble suspès i el contrast dels materials laca Nude amb fusta d’Eucalipte Fumé crea una zona d’escriptori elegant.

Menjador

Mueble suspendido para comedor

Un espai generós actiu a la paret.

El menjador és un lloc que necessita molt d’espai per guardar-hi tot el que necessites per a la taula. La Paret Equipada pot integrar un moble suspès i una gran vitrina amb alumini lacat que aporta al conjunt un aire sofisticat.

El Sistema Paret Equipada destaca per la capacitat d’adaptar-se a qualsevol condició arquitectònica i la varietat de l’equipament que pot integrar.
Els perfils estructurals permeten una infinitat de possibilitats estètiques i la màxima qualitat funcional.

Cuina

Estantes con anclaje oculto
Diseño y materiales de callidad

Organització vertical.

La nova col·lecció té un complet desenvolupament de peces d’alumini, algunes ocultes internament i altres de visibles, com ara les elegants baldes d’alumini de 3 mm de grossor on tot és a mà.

La Paret Equipada és un element actiu, amb variants il·limitades i una capacitat natural per adaptar-se a qualsevol condició arquitectònica.
Un sistema que es relaciona a través del disseny i els materials amb altres ambients de la casa i aconsegueix així espais multifuncionals i una continuïtat formal excepcional.