Peces singulars amb una presència tranquil·la i elegant

Àmplia gamma de mobles per a la sala d’estar, el menjador i el dormitori, amb materials de primera qualitat, funcionals i versàtils. Tria entre diferents estils i materials. Nosaltres ens encarreguem d’adaptar-los a les teves necessitats i d’instal·lar-los, perquè no t’hagis de preocupar de res.

Sala d’estar sèrie 45

Equipamiento para el Hogar serie 45

Paret Equipada i Sèrie 45, un tàndem infal·lible.

Amb el sistema de Paret Equipada, la paret de la sala d’estar es transforma en un element decoratiu on poder suspendre els mobles de Sèrie 45, baldes gruixudes de fusta o porcellànic i subtils baldes metàl·liques de 3 mm.

El moble de la sala d’estar adquireix una altra dimensió, i crea una paret funcional amb un component estètic molt potent.

Sala d'estar sèrie D12

Salón con iluminación indirecta

El disseny i l’expressió dels materials, un concepte integral.

El disseny i els materials són l’essència d’un producte. Determinen la durabilitat, la funcionalitat i les sensacions que el producte ens aportarà en el seu ús diari. La combinació entre aquestes qualitats defineixen l’atmosfera i l’ambient de la llar que es matisa amb detalls com ara la il·luminació indirecta.

Aparadors

Aparador Evan

Evan, un aparador dinàmic i funcional per a qualsevol estança.

Les seves línies pures i lleugeres fan d’Evan un aparador pensat per adaptar-se a diferents ambients. L’àmplia gamma d’acabats permeten la seva integració en diferents estils. Un aparador tant polivalent com pràctic.

Aparador Edmon

Edmon, caràcter sofisticat i pragmàtic.

L’aparador Edmon transmet sofisticació i distinció en el lloc on es col·loqui. El joc de les seves vetes i l’elegant bancada d’alumini que el sosté enllacen amb la sèrie D12, on la fusta es plega per crear una sinuosa forma d’obertura.

Un aparador versàtil pensat per guardar diferents tipus d’objectes, com ara tovalles i tovallons, vaixella, llibres… S’adapta a les necessitats de l’estança.

Menjador

Comedor de diseño

Un sistema per dissenyar amb total llibertat.

La nostra gamma de productes aconsegueix una continuïtat formal gràcies a elements singulars en alumini, presents a les potes, vitrines i tiradors. Dissenyem amb un especial èmfasi en l’ergonomia, la durabilitat i el confort, conceptes essencials per a un ús intensiu diari a la llar.

Els perfils estructurals permeten una infinitat de possibilitats estètiques i la màxima qualitat funcional.

Prestatgeria

Estantería Less

La nova prestatgeria Less

L’alumini color Grafit estableix una fina combinació amb el vidre Bronze, i el disseny de cada detall, com ara els subtils perfils i les unions entre baldes, que aconsegueixen una aparença del conjunt excepcionalment lleugera.

Un disseny amb exquisits detalls tècnics i solucions exclusives que transformen la cuina en un nou espai dins de la llar.

Moble Bar

Mueble bar

Peces exclusives, ambients sofisticats.

Alumini, fusta, vidre i mirall. En el moble bar i la taula del menjador combinem materials que s’integren subtilment per crear un ambient sofisticat.

Dormitori

Dormitorio de diseño

Dormitori, un lloc cuidat per al descans.

Les col·leccions Jolie i Daren agrupen tauletes còmodes dissenyades per crear espais d’emmagatzemament i alhora aportar-hi un disseny lleuger i agradable. Els seus tons cuidats crearan una atmosfera apropiada per al descans.

Un armari dissenyat a mida, on cada objecte té el seu lloc. La llum s’encén automàticament i il·lumina l’interior d’una manera agradable, tot destacant les peces penjades a la lleugera barra d’alumini i els complements del calaix joier.