La sensació de benestar comença a la cuina.

Si estàs buscant una cuina de qualitat, disseny i funcionalitat, les cuines de la marca Dica són una opció excel·lent. Mobles de cuina a mida, personalitzats amb una àmplia varietat de materials i adaptats a les teves necessitats. T’assessorarem durant tot el procés de reforma, des del disseny fins a la instal·lació.

Sèrie D12

Cocina serie D12

Una harmoniosa connexió entre els diferents ambients de la casa.

Dissenyada amb un especial èmfasi en la simplicitat, en la qualitat i bellesa dels materials i en la precisió de nous sistemes amb solucions tècniques úniques.

El disseny i els materials aporten una agradable continuïtat entre els espais.

Sèrie 45

Cocina módelo serie 45

La cuina versàtil i funcional.

Amb un disseny de línies rectes i minimalistes, la Sèrie 45 ofereix el màxim confort. L’obertura es realitza des del cantell a 45º de les portes i calaixos, la superfície de contacte s’amplia i l’obertura resulta molt còmoda.

La flexibilitat de tota la col·lecció permet combinar els elements.

Sèrie 90

Cocina serie 90

Connexions i transicions entre estances.

Quan la cuina conviu amb la sala d’estar o el menjador, les estanteries auxiliars i els mòduls decoratius serveixen de connexió entre estances. Quan es tanquen les portes, tot queda ocult i net. Quan ens posem a cuinar, obrim les portes i trobem tot el que necessitem.

Els sistemes d’obertura de Sèrie 90 resulten molt còmodes per a l’ús diari. Un simple toc i els calaixos s’obren i, amb una lleugera empenta, es tanquen suaument. Una obertura còmoda sense renunciar a una estètica neta.

SoHo

Serie Soho

El disseny i els materials són l'essència d’un producte.

Amb la possibilitat de l’altura a mida, aconseguim la màxima capacitat d’emmagatzemament. Un espai a mida que permet integrar una completa zona de bugaderia a les columnes murals.

La fusta natural pot estar present a la porta SoHo i a complements com ara la barra o els decoratius.

Arkadia

Cocina serie Arkadia

Un disseny amb caràcter i confort.

La sèrie Arkadia s’equipa amb tot el confort dels interiors Dica. Tots els accessoris i l’equipament de la cuina contemporània s’integren a Arkadia i aporten a la sèrie tota la funcionalitat d’una cuina actual amb un disseny que recorda a les cuines d’una altra època.

Colors blancs, terres i grisos que combinen amb la càlida textura de la fusta d’avet i el porcellànic dels marbres.