Màxima versatilitat amb una bellesa atemporal.

Àmplia gamma de mobles de bany, lavabos, marbres, frontals, miralls i equipament per al bany. Nosaltres t’assessorarem durant tot el procés de la reforma integral del bany, perquè no t’hagis de preocupar de res.

D12

Baño serie D12

Espai amb caràcter natural.

L’àmplia gamma de peces de la Sèrie D12 permet connectar espais i crear ambients continus.

Peces geomètriques amb contrast de formes rectes i corbes per a un bany sobri i elegant. Amb el moble i els perfils d’alumini integrats amb el mateix lacatge Gris Metal·litzat.

Els mobles disposats de forma simètrica busquen la comoditat individual en un espai compartit. Pràctics i funcionals, amb calaixos tancats i una àmplia superfície oberta amb el mateix material porcellànic del marbre.

Zero

Baño serie Zero

Un bany amb tot allò essencial.

L’absència de tiradors i el cantell inclinat als calaixos i portes és una característica que contribueix a crear una sensació de neteja i senzillesa d’ús.

En els mobles de més altura es pot col·locar un altre calaix interior per mantenir la mateixa estètica per fora i, a la vegada, oferir més capacitat interior. A més, es pot combinar un mòdul amb calaix interior i un altre sense. Això permet utilitzar un costat per a objectes de poca altura i l’altre costat per a objectes alts i, d’aquesta forma, mantenir un frontal uniforme.

Kube

Baño Kube

Moble compacte, emmagatzemament extra.

L’ingletat a 45º de l’estructura i els calaixos ofereixen una gran sensació de robustesa al mobiliari. En tancar-se, els calaixos encaixen perfectament per traçar unes fines línies d’unió. L’absència de tiradors aporta sensació de neteja al disseny del moble.

Mobles decoratius, lavabos, marbres, miralls, separadors per als calaixos… L’equipament i els accessoris fan del teu bany un espai flexible i funcional. Cuidem cada detall amb materials agradables i solucions pràctiques per a l’ús diari.

SoHo

Baño Soho

Elegant i contemporani.

El disseny de la sèrie SoHo es caracteritza per l’emmarcat de la seva porta, que realça les formes i els volums. Els colors neutres combinats amb el porcellànic fosc dels marbres i els frontals marquen el to del bany i creen un ambient sofisticat.

Les característiques tècniques del porcellànic ho fan, a més, molt apropiat per al bany, en tractar-se d’un material no porós que evita els bacteris, resistent a les taques i fàcil de netejar.