La tecnologia més avançada per aconseguir un espai personalitzat.

Armaris innovadors de qualitat superior, funcionals i de disseny exclusiu que s’adapten a qualsevol estança i estil. Els armaris de Dica estan fabricats a mida, amb varietat de materials i estils, que incorporen solucions pràctiques i elegants per a l’emmagatzemament.

Funcionals

Armarios exclusivos

Espais funcionals dedicats a l’ordre.

Nous models de portes amb tiradors exclusius, on la curada estètica i la qualitat dels seus acabats estan dissenyats per crear espais únics i diferenciadors.

A mida

Armario diseñado a medida

Armaris dissenyats i fabricats a mida.

Tota la col·lecció d’armaris es dissenya i es fabrica a mida, fet que permet que puguis modelar l’espai segons les teves necessitats. La gran varietat de distribucions interiors i els accessoris cuidats ajuden a l’ordre i a l’ús diari.

Auxiliars

Mueble auxiliar

Mobles auxiliars per crear elegants illes.

Els mobles auxiliars són elements independents i versàtils que es combinen per complementar els espais i convertir-se en la peça central. La versatilitat del seu disseny permet combinar-los entre ells per aconseguir la màxima funcionalitat.

Vestidor

Vestidor
Detalle vestidor V3

Vestidor V3. Organització exterior.

Organització personalitzada gràcies a un equipament complet a mida: baldes de vidre, pantaloner, calaixeres a 45º, sabaters, càlida il·luminació.

Vitrines

Vitrina
Estantes de cristal

Vitrines, llums i transparències.

Les portes vitrina estan pensades per aportar llum i elegància als armaris. Deixen entreveure els cuidats interiors i aporten un toc sofisticat amb el reflex dels seus vidres.

Paret equipada

Acabados premium

Armari i Paret Equipada. Funcionalitat i versatilitat.

La nova col·lecció d’Armari combina perfectament amb la paret equipada, i permet crear nous espais i conceptes més estètics i funcionals.